skip to Main Content

welkom!

De benedenverdieping van Pakhuis Afrika aan de Oostelijke Handelskade is sinds 3 weken dé plek voor ontwerpend onderzoek. Met een prachtig uitzicht op het IJ en de bedrijvighed van de haven in Noord zijn de deelnemers van het Onderzoekslab Placemakers aan het vergaderen, ontwerpen en brainstormen. De ruimte draagt nu al het stempel van het Lab; het staat vol met Placemaker-laptops, de lange tafels zijn bezaaid met Placemaker-literatuur en kaarten en door het Ymere gebouw hangen posters met de aankondiging van een interessante Placemaker-lunchlezingen. Met dit soort activiteiten is het Lab zich aan het voorbereiden om jongeren te benaderen, in Amsterdam Westpoort, Zeeburgereiland en het Eenhoorngebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top