skip to Main Content

Video impressie International PARK[ing]day – Amsterdam

[vimeo http://vimeo.com/29269426]

Placemakers heeft op succesvolle wijze een parkeerplaats op een heel andere manier gebruikt tijdens International PARK[ing]day op 16 september. Met behulp van grasrollen en verf transformeerden we een van de parkeerplekken op het Amsterdamse Stadionplein tot een verfpark. Ergens tussen de bussen en auto’s kregen voorbijgangers, buurtbewoners en geinteresseerden de kans om het groen door de stad te verspreiden – blootsvoets, met klompen of hun eigen schoenen. Ze liepen door het park en sloten aan voor een drankje en een praatje. Vervolgens lieten ze hun routes en sporen van ontmoetingen achter op het asfalt.

In bovenstaand filmpje is te zien hoe we samen een stukje stad re-claimden!

Placemakers maken de stad groener en levendiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top