skip to Main Content

zondagmiddag 26 februari // 14.00 – 17.00 // Placemakers in de Modestraat

Wees welkom op zondagmiddag 26 februari in de modestraat, waarbij je kennis kunt maken hoe kunstenaars en buurtbewoners samen komen om creatief om te gaan met de omgeving. Ook worden er verschillende workshops georganiseerd waaraan je kunt meedoen.

Placemakers werkt voor een aantal maanden op de Modestraat – om samen met bewoners invulling te geven aan het begrip ‘mode’. Mode is meer dan alleen kleding, het is een uitdaging om mode op een vernieuwende manier in te zetten in de openbare ruimte. Op zondagmiddag zal Placemakers samen met bewoners een start maken om de buurt in kaart brengen. Volg de voetstappen en ontdek de verborgen routes in Nieuwendam Noord.

De modestraat is een initiatief van Stichting Broedstraten, samen met Ymere en Wijkaanpak Amsterdam-Noord. Het doel is om de buurt in Nieuwendam levendig te houden; een plek waar mensen elkaar ontmoeten en hun ‘modieuze’ talenten kunnen ontwikkelen.

modestraat:
Volendammerweg 85, Nieuwendam Amsterdam Noord

www.broedstraten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top