skip to Main Content

Meld je aan voor de Fietstocht en kom naar de lancering van de Community Lover's Guide

Op vrijdag 11 mei om 17.00 is de lancering van de Community Lover’s Guide Amsterdam bij Architectuurcentrum ARCAM. De Community Lover’s Guide biedt een platform aan ondernemende burgers en betrokken sociaal ondernemers die op creatieve wijze lokale gemeenschappen weten te creëren. Het boek laat 14 projecten uit Amsterdam zien en is samengesteld door social designer Jonmar van Vlijmen. Tevens bevat het boek een beschouwende tekst die ingaat op het spanningsveld tussen bottom up initiatieven en de rol van de overheid van Mandy Ridderhof de Wilde en Thomas Franssen.

Voorafgaand aan de lancering, organiseert studio Placemakers een fietstocht door Amsterdam Noord. Ben je benieuwd welke bottom up initiatieven zich allemaal bevinden in Amsterdam Noord?  Meld je dan aan en fiets mee. De fietstocht start om 13.30 aan de noordzijde van het Centraal station bij het pontje. Aanmelden kan via: info@placemakers.nl

De lancering vindt plaats als onderdeel van het Transeuropa Festival.
Een cultureel en politiek festival dat dit jaar in 14 steden verspreid over Europa plaatsvind. Het Transeuropa Festival, zal op 9 mei worden geopend met een evenement dat gelijktijdig zal plaatsvinden in de 14 Europese steden die deelnemen aan het festival: de ‘Transnational Walk’, een wandeling waarbij verhalen worden opgevoerd uit de verschillende deelnemende steden.

Voor meer informatie:

www.jonmarvanvlijmen.com

www.communityloversguide.org

www.arcam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top