skip to Main Content

Young people as the next city activators

Placemakers en Wonderland presenteren Project Space ‘Activating Urban Voids’. Tijdens deze kennisweek (ma 15- do18 okt) testen en onderzoeken we op locatie methoden om jongeren beter te betrekken bij hun omgeving. De bevindingen zetten we om in een open source aanbevelingenlijst – zie ook #urbanvoids op Twitter. We doen een Placemaking actie in Amsterdam Noord, bij het Waterlandplein. Activate the urban void!

Te gast zijn bureaus PAC-MAN (Madrid) en Spacepilots (Keulen). Kom naar de presentaties van onder andere Studio Weave, De Doetank en IFHP. Toegang gratis. Dus sluit aan om te luisteren naar internationale experts en je inzichten te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top