skip to Main Content

Droommaquettes Podium Waterlandplein

10 x Maquette

Hoe ziet jou droompodium er uit en wat moet jouw podium allemaal kunnen? Met deze vraag zijn de leerlingen van Villa Bredero gaan bouwen aan hun eigen minatuurpodium. Leerlingen gingen zonder aarzelen schetsen en gelijk aan de slag met de bouwmaterialen zoals schuimblokjes, tum tums, dropstaafjes, karton, gekleurd papier en saté-stokjes. Met dezelfde bouwmaterialen kwamen er  tien unieke resulaten. Uit de presentatie en expositie van alle  podia is er een mooi wensenlijstje ontstaan zoals een uitschuifbare catwalk of ronde achterwand waarmee de Placemakers aan de slag kunnen met het ontwerpen van het Pilot Podium Waterlandplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top