skip to Main Content
Dans Mee Met De Flashmob!

Dans mee met de Flashmob!

Op 6 april is er een spetterende opening van het pilot-podium in het park Groene Zoom op het Waterlandplein. Wat is een opening zonder een flashmob?! In samenwerking met Street Motion dance crew organiseren de leerlingen van het Bredero Lyceum een flasmob; dit is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.

De leerlingen roepen buurtbewoners, kinderen van basisscholen en bewoners van verzorgingshuis De Kimme en natuurlijk alle bezoekers van de opening op om samen de flashmob te dansen. Dit idee wordt gesteund door Ymere en het Stadsdeel Amsterdam-Noord. Het filmpje van de flashmob is te vinden op Youtube: ‘Flashmob Bredero opening pilot-podium Waterlandplein.’

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MuUixKCHONE&w=560&h=315]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top