skip to Main Content

Jeugd van de Waterlandpleinbuurt presenteert: Lente Talent!

zumba

De succesvolle opening van pilot-podium wordt voortgezet door nieuw bijzonder programma. Woensdag 12 juni vond een tweede editie plaats van het Pilot-podium Waterlandplein. Op deze middag stal jong talent de show met rap, hip hop, een brassband, zinderende zang en spetterende dans. Ook waren er videoreporters, knetterende proefjes, zumba en kon je heerlijk eten! Lente Talent werd gehost door Stichting Wijsneus en Dockzz.

De volgende editie van het podium is op zaterdag 29 juni thema is Living Library, een groot verhalenfeest over en met de Waterlandpleinbuurt, georganiseerd met o.a. de bibliotheek, Rhizomatic en Storyshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top