skip to Main Content

De Buurtcamping

Het Oosterpark wordt van 16 t/m 18 augustus omgedoopt tot de buurtcamping! Gezinnen uit Amsterdam Oost krijgen de unieke kans om tijdens een ontspannen vakantie in eigen park hun buurt beter te leren kennen. www.debuurtcamping.nl Lekker drie dagen buiten zijn en meteen je buren, hun verhalen, cultuur en culinaire kunsten beter leren kennen? Kom dan deze zomer kamperen in het Oosterpark!

De Buurtcamping is opgezet in samenwerking met communicatiebureau R&D dept, evenementenbureau Praaning&Roekens en Placemakers. We werken samen met Feye van Olden van Buurtproject om gezinnen, ondernemers en organisaties te betrekken om hun éigen buurtcamping vorm te geven. Happy camping!

flyer_Page_1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top