skip to Main Content
Crowdfunding ZoZo Gehaald Voor Levendig Zuidoost Zuid!

Crowdfunding ZoZo gehaald voor levendig Zuidoost Zuid!

Wat een FANTASTISCH nieuws! Dankzij de bijdrage van betrokken donateurs hebben we de crowdfunding voor project ZoZo gehaald op VoorjeBuurt met maar liefst 106%! De projectfinanciering is uniek,  bijdrages zijn van alle hoeken en gaten gekomen – individuen, woningcorporaties, grote en kleine bedrijven – hebben allemaal bijgedragen. Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken! Met deze middelen kunnen we bouwen aan het project ZoZo om Zuidoost Zuid op een positieve manier op de kaart te zetten. Hiermee kunnen we van start met een mooi programma en blazen we het Olifantenpark bij station Holendrecht gezamenlijk nieuw leven in!

Naast deze campagne loopt een extra werving voor de bouwkosten van het paviljoen, wat bij de vastgoedeigenaren in het gebied wordt opgehaald. Ook hiervoor hebben we het benodigd bedrag bijna bij elkaar. In november kunnen we de vergunning voor het paviljoen dan indienen. In 2017 plannen we een knallend openingsfeest, opgevolgd door een fris ‘play’ en ‘food’ programma. In de aanloop naar de grote opening in 2017 kunnen jullie ook al activiteiten verwachten op de locatie van ZoZo. We starten hier al snel mee en je ontvangt hierover binnenkort meer informatie.

De komende weken zijn we achter de schermen dus hard aan de slag om ZoZo te realiseren. Extra input – ideeën voor het paviljoen en invulling –  nemen we graag mee, daar is komende tijd volop mogelijkheid voor, zowel online als offline. Heb je bijvoorbeeld een (lunch)lezing die je wilt organiseren, wil je een sportactiviteit organiseren samen met je collega’s of heb je een ander geweldig idee? Laat het ons weten! 

Houd je mail in de gaten voor updates en check vooral ook het gebiedsdashboard van partner ZoCity! voor meer informatie over ontwikkelingen in het gebied.

waarom-zozo2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top