skip to Main Content
ZoZo Holendrecht: Paviljoen Zoekt Plan!

ZoZo Holendrecht: Paviljoen zoekt Plan!

In mei 2017 opent ZoZo; dit bijzondere paviljoen, naast station Holendrecht in Amsterdam Zuidoost en midden in een wijk die in rap tempo transformeert van werk- naar multifunctioneel gebied. Heb je een netwerk in Amsterdam Zuidoost en wil je deze plek leuker maken met je horeca en/of sociale onderneming en aanvullende evenementen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZoZo ligt naast de woonwijk Holendrecht, een bedrijvengebied met meer dan 4000 werknemers, studentenwoningen, het AMC en meer dan tweeduizend nieuwe appartementen in de planning. Het eerste jaar betaal je alleen servicekosten. Samen met Placemakers geef je lokaal programma vorm, voor een aantrekkelijk en levendig gebied. Denk aan yoga- en bokslessen, (bedrijfs)borrels, exposities en picknicks.

Zet jij als enthousiaste ondernemer

… het licht aan in dit bijzondere paviljoen?
… en de spotlight op dit spannende gebied?

Neem contact op via info@zocity.nl voor meer informatie en aanvullende voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top