skip to Main Content
De Buurtcampus Geselecteerd Voor Amsterdammers Maak Je Stad

De Buurtcampus geselecteerd voor Amsterdammers Maak Je Stad

DE BUURTCAMPUS

Al een aantal jaar is de Buurtcamping een daverend succes in diverse stadsparken in het land. Met de Buurtcampus gaan we als initiatiefnemers van de Buurtcamping een stap verder. Dit project is een leertraject voor campingbeheerders van de Buurtcamping die meer willen leren van sociaal ondernemen. Hoe pas je bijvoorbeeld je placemaking en organisatie skills ook buiten de Buurtcamping toe?

DIT WIL DE BUURTCAMPUS MET HET ONTWIKKELTRAJECT BEREIKEN

We zijn geselecteerd voor het programma Amsterdammers, Maak je Stad! Hiermee willen we ‘de Buurtcampus’ oftewel het leertraject voor campingbeheerders verder ontwerpen. Hoe vind je bijvoorbeeld een goede balans tussen vaste workshops en trainingen die specifiek gericht zijn op de behoeften van een persoon? Daarnaast wil de Buurtcampus hun verdienmodel onder de loep nemen. Ten behoeve van de duurzaamheid van hun organisatie willen we samenwerkingen met private partners aangaan, zoals uitzendbureaus en de samenwerking met gemeenten versterken.

Lees hier meer over Maak Je Stad!

Luister ook De Grote Participatie Talkshow radiouitzending terug vanaf De Buurtcamping met de gemeente Amsterdam, zaterdag om 5.05.19.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top