skip to Main Content

Presentatie van Placemakers en junior consultants aan stuurgroep Eenhoorngebied

Luc en Milou hebben zojuist gepresenteerd aan de stuurgroep.

De Placemakers en de jr. consultants uit het studentencomplex Casa400 hebben vanmiddag op verzoek van het Projectbureau Wibaut aan de Amstel een presentatie gehouden over hun ideeën voor een aantrekkelijk Eenhoorngebied.
Aanwezig waren onder andere de stadsdeelwethouder Germaine Princen, de directieleden van gebiedsontwikkelaars Stadgenoot, BPF Bouwinvest, Ymere en het Projectbureau Wibaut aan de Amstel. Lourens Loeven (projectdirecteur Wibaut aan de Amstel) stelde voor dat er een plan ingediend gaat worden voor een concreet idee voor een levendiger Eenhoorngebied. Het plan wordt uitgewerkt door studenten in samenwerking met Placemakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top