skip to Main Content
Jongeren Presenteren Tijdelijk Podium Aan Stakeholders

Jongeren presenteren tijdelijk podium aan stakeholders

AfbeeldingAl een tijd zijn we met de leerlingen van het Bredero Lyceum bezig om de omgeving te onderzoeken, de mogelijkheden te bekijken en ontwerpen te maken voor het podium. 23 januari heeft Placemakers daarom verschillende partijen uitgenodigd die actief zijn in de buurt om onze vorderingen aan te presenteren. Genodigden waren medewerkers van woningbouwvereniging Ymere, Combiwel en de Gemeente Amsterdam Noord.

Belangrijke punten over de voortgang van het podium zijn aan bod gekomen. Zo hebben de leerlingen nagedacht over hoe de promotie, catering en financiering te bewerkstelligen. De stemming onder de aanwezigen was na de presentatie positief. De leerlingen zijn met inspirerende ideeën gekomen die vertrouwen geven in een goed podium.

Vanuit de aanwezigen kwamen aanvullingen  en opmerkingen voor de leerlingen. Zo werden er vragen gesteld over de doelgroep die ze willen bereiken, het een goed idee zou zijn om de agenda’s van de gemeente en het Waterlandplein te combineren met het podium. Bovendien moet er nagedacht worden over faciliteiten en kleedruimtes. Ten slotte vind iedereen het belangrijk dat dit podium een succes wordt, een professionele gestroomlijnde opening is hiervoor een voorwaarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top