skip to Main Content
Placemakers In Blauwe Kamer Jaarboek

Placemakers in Blauwe Kamer Jaarboek

‘We kennen de buurt van haver tot gort’
Mark Hendriks, Blauwe Kamer Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw 2013.

Ontwerpbureaus verkennen nieuwe verdienmodellen. Steeds meer landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen vinden nieuwe manieren van werken. In plaats van louter ontwerpen te fabriceren, zijn zij steeds vaker te vinden op het snijvlak van ontwerp en onderzoek, als aanjagers van buurtprojecten en als intermediair in grote gebiedsontwikkelingen.

Placemakers, The Cloud collective en H+N+S landschapsarchitecten lichten hun nieuwe manieren van werken toe in het Blauwe Kamer Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw 2013. De selectiecommissie koos voor het tiende jaarboek 27 voorbeeldige projecten. De boekpresentatie vond zaterdag 14 december plaats in het Arnhemse architectuurcentrum CASA.

Afbeelding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top