skip to Main Content
Wintereditie Bankjescollectief: Motje 'n Shotje?!

Wintereditie Bankjescollectief: Motje 'n Shotje?!


image1Zondag 1 februari was het weer zover, Bankjescollectief ! Bij ‘Bloody Tourists’ dronken we nog bloody mary’s met toeristen, deze wintereditie was er MOTJE ‘N SHOTJE?! om toeristen en Amsterdammers met elkaar te verbinden in plaats ze van hun sokken te fietsen.

Op de Wolvenstraat – in de Amsterdamse 9 straatjes – wemelt het van toeristen én Amsterdammers. Naast ons gezellige bankje stond een fantastische jaren ’50 snackautomatiek met vrolijke kleine glaasjes jaeger, jenever en wodka zij aan zij te lonken naar voorbijgangers. Voorwaarde om van deze shotjes te genieten was om een toerist te vinden om mee te proosten. En niet zomaar proosten, maar op een zelfgekozen opdracht, bijvoorbeeld op elkaars favoriete dansmove, op de winnaar van een in-de-ogen kijkwedstrijd of op het geven van een oprecht compliment. Facebook vrienden worden of samen een selfie maken behoorden ook tot de opties. En het heeft gewerkt! Ondanks de winterkou is er volop geproost, gedanst, gefacebookt en gecomplimenteerd onder toffe interessante toeristen en avontuurlijke Amsterdammers.

Op naar de volgende editie in mei: www.bankjescollectief.nl

10958710_715647158556936_3699405311605468719_n

image3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top