skip to Main Content
Februari-Juli: WOO! Windows Of Opportunity Waterlooplein

Februari-Juli: WOO! Windows of Opportunity Waterlooplein

Panorama 8a

Sinds 6 februari is de ruit van een grote leegstaande winkel in het metrostation Waterlooplein verworden tot Window of Opportunity (WOO!). In samenwerking met Studio Nieuwland en Stadshub haalt Placemakers de rijke historie en cultuur van de ‘bovenwereld’ het station binnen. WOO! verlevendigt het anderzins generieke metrostation en nodigt metroreizigers (meer dan 15000 per dag!) uit tot een expeditie. De Window of Opportunity verwijst naar een selectie van verborgen pareltjes en interessant programma in de Waterloopleinbuurt, verzameld onder buurtbewoners en -bezoekers. Het buurtprogramma wisselt maandelijks en is ook te bekijken op de website: windows-of-opportunity.nl. Hier vind je ook een online kaart, waarmee je zelf op ontdekkingstocht kunt gaan.  Geloof ons, er zit iets tussen wat je nog niet kent!

De opening was een groot succes, dank aan alle aanwezigen! Beeldverslag van Marlise Steeman

Met dank aan het GVB, Dienst Metro en Stadsdeel Centrum voor de mogelijkheid om van een raam een Window of Opportunity te maken. Ook dank aan ondernemers in het Waterlooplein station Glammo Hair and Cosmetics, De Hapjeshoek en Pizza Statione voor de bijdrage aan de opening. Dank aan Waterlooplein straatmanager Anne van den Brink, Victor Jas, Marlise Steeman, Marcus Thellier le Poncheville, Daphne Deahl en alle instellingen die meewerken aan de maandelijkse buurtprogrammering.

Op naar nog vele Windows of Opportunity, waar niet de ruimte, maar de ruit een functie krijgt. WOOHOO!

Meer weten over WOO? Klik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top