skip to Main Content
Rendez-vous Stadsmakers Amsterdam & Paris

Rendez-vous stadsmakers Amsterdam & Paris

Wees welkom bij onze presentaties in het voormalige ziekenhuis Saint Vincent de Paul, dat is omgedoopt tot Les Grands Voisins, een plek vol initiatieven om het leven en de stad volop te beleven. Stadshub en Les Grands Voisins initieren een avond waarop Nederlandse en Franse stadsmakers ideeen en projecten presenteren voor kruisbestuiving, inspiratie en nieuwe samenwerkingen. Wat zijn overeenkomsten en verschillen tussen de projecten? En wat zijn de uitdagingen waar de initiatiefnemers tegenaan lopen?

Placemakers Anna Dekker en Katusha Sol presenteren over WOO! Windows of Opportunity en De Buurtcamping samen met Jeroen Pieters en Feye van Olden van Wijkwiskunde. Daarnaast presenteren onder meer Jesse Jorg van We the City, Cathelijn de Reede van BankjesCollectief en Jonas Louisse van Kitchen Roulette.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top