skip to Main Content

Buurt Bazaar Venserpolder

Tijdens Buurt Bazaar Venserpolder bij Station Strandvliet maak je kennis met producten en diensten van ondernemende bewoners uit de wijk. Van zelfgemaakte sieraden en verse salades tot haarvlechten en fietsreparaties.

Volle Lucht

Volle Lucht laat jou het Gerbrandypark beleven zoals nooit tevoren. Drie dagen lang vulde de lucht zich met prachtige zinnen en klanken van woordkunstenaars en muzikanten uit de omgeving van het park.

Buurthaven

Buurthaven ligt op een prachtige groene plek, middenin een snel veranderende stad. Het is een plek die we samen met bewoners en organisaties uit de omliggende buurten hebben ingevuld met sociale initiatieven. Ontmoeting en verbinding tussen verschillende bewoners en lokale organisaties staan centraal.

De Buurtcamping

Tijdens De Buurtcamping toveren we stadsparken één weekend om tot een gezellige camping, bewoond door alle mensen de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Iedereen mag meehelpen, activiteiten organiseren en z’n tentje opzetten.

Living Library

Tijdens de Living Library luisteren bezoekers op echte boekenmeubels naar verhalen van inspirerende kenners en liefhebbers over mythes, interessante flora en fauna en mooie kunstprojecten in Park Frankendael.

Making Cities Together

Making Cities Together’ is een meerjarig project geinitieerd door Placemakers samen met International New Town Institute (NL) en International Federation of Housing and Planning (DK). Samen met lokale stakeholders ontwikkelen we placemaking design strategieën voor duurzame, waardevolle en inclusieve publieke ruimtes.

Wereldrestaurant

Tijdens het Wereldrestaurant deelt iedereen zijn of haar passie voor koken en eten – van bereidingswijzen en ingrediënten tot recepten en smaken – met gelijkgestemden met een andere achtergrond.
Back To Top